TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Tuesday, March 31, 2009

Kelahiran Ahmad Shahmi

Pagi tadi aku menerima mesej dari along.Katanya dia sudah melahirkan putera sulung pada 30 mac2009,jam 1.40 tgh dgn berat 2.75kg..
Tahniah kpd along kerana sudah menjadi ibu kpada Shahmi.
moga2 dgn kelahiran anak dpt membahgiakan kamu berdua.

Saturday, March 28, 2009

KPLI....

Hari ini penuh dengan dugaan.
Hari ini aku terlepas peluang untuk mengambil peperiksaan KPLI.
Smlm ada org bgtau cuma aku xtau hari ini 28 mac 2009..(dok mamai ingt arini 27 mac 2009)
tu pun housemate msg suh check nama kat web..
inilah kenyataan..huhuuuuh

TAHNIAH ! ANDA DIPANGGIL MENDUDUKI UJIAN MTeST!
MAKLUMAT UJIAN MTeST ADALAH SEPERTI BERIKUT :-

NOKP:82111814****
NAMA:SITI NOOR LEELA BINTI HUSAIN
KURSUS:A117B0000P-PENDIDIKAN KHAS MASALAH PEMBELAJARAN
PUSAT UJIAN :A206- SEK MEN KEB TAMAN TASEK
TARIKH UJIAN:28 MARCH 2009
MASA UJIAN:9.00 PAGI

tapi tulah aku check masa kol 10.30pg..jd xde peluang nk pegi amik test tu walaupun aku tau xlepas nye..hehehe.sbb tahun lps pun amik gak..FAIL..melepas jgk.....

sedih gak,hmmm....tp ada pula kawan kata" xyah amik test tu...nnt kena anta kat sabah sarawak.."dah masin mulut dia tu...hmm..ntah le...kebetulan ke atau kenyataan aku masih di sini lg..tp btui2 aku xtau yg ari nie peksa...xpe la mungkin ada kebaikan atau hikmah aku x amik test tu..sapa tau kan?hanya DIA yg tahu.

Saturday, March 21, 2009

Satu Tarikh

Hari ini sepatutnya menjadi detik terindah dalam hidup aku.kalau aku kenang kembali pada 21 mac 2008,itulah detik ketika aku mula2 mengenali si dia.Rupanya dh setahun ye jika jodoh kami panjang ke saat ini.Namun apakan daya,tertulis bahawa kami tiada jodoh untuk bersama.Banyak kenangan bersama aku dan dia walaupun pada awal perkenalan,kami begitu akrab dan rasanya tidak boleh dipisahkan.Namun,pada hakikatnya ,kami telah putus kasih pd 21 Nov 2008.
Sepanjang aku mengenali dia,terus terang aku cakap bahawa dia lah satu2 lelaki yang aku sayang,kasih dan segalanya perasaan cintaku utk si dia.Bkn maksud aku tidak pernah berperasaan pd lelaki lain ttp dia seorang lelaki yg amat istimewa pada diriku.Banyak kenangan tercipta buat kami bersama,bergaduh dan bergembira tetap terpahat dalam hatiku.
aku pernah teringat katanya bahawa "walaupun apa terjadi abg tetap sayangkan syg..percaya ckp abg...."
Walaupun pada saat ini,aku juga mengharapkan dia kembali,namun nampaknya impian aku cuma tinggal impian.
Nah...lupakan kenangann itu..arghhhh..masakan aku boleh melupakan nya....cuma itu hanya kenangan sahaja...cuma tinggal kenangan.....

Thursday, March 19, 2009

Thursday, March 12, 2009

Anak Buah Ke4~ Muhamad Hafiy Irsyaf

taraaaaaaaaaa..depa kata anak buah aku yg ni seiras muka aku..btui ke???

HoT De Sg Petani ~~VOC NORTHERN



muka slps mkn..heheheeh..kenyang....

muka slps main di the carnivall


bersama eika

bersama VOC Northern dan baju tajaan PENZOIL


bersama budak kecik a.k.a wani,eika,izza,sue dan boy