TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Friday, February 26, 2010

Lycra Hairband Giveaway



Hairband ni ada yang sesuai untuk anak-anak dan ada juga untuk dewasa
A- Printed lycra
B - lycra with buttons
C - lycra with bling-bling
D & E - flower girl
F & G - Love, love, love

Ummi akan pilih 8 (LAPAN) pemenang bertuah
Setiap seorang akan mendapat dua hairband
Pemilihan pemenang bertuah dan hairband yang dimenangi akan dipilih secara rawak

Tarikh tutup : 26 Feb 2010 (11.59 pm)
Pemenang akan dimaklumkan selewatnya pada 28 Feb 2010.

Syarat2::
1. Jadi follower Ummi2. -done-

Bagi yang ada blog, 2
(a) buatkan satu entry tentang giveaway ini di blog anda, tinggalkan komen anda d entry ini beserta link kepada entry ttg giveaway yang anda dah buat di blog anda 2-done-
(b) dan linkkan blog anda dengan blog ummi -done-

3. Bagi yang tiada blog, tinggalkan komen di entry ini dan emailkan tentang giveaway ini kepada lima orang kenalan anda (cckan kepada sentuhan_jemari_ummi@yahoo.com) - pastikan anda masukkan link giveaway ini didalam email tersebut(kalau anda gunakan kedu-dua cara - penyertaan akan dikira sebagai dua)

Maklumat Tambahan
# Sebaiknya dalam komen anda nyatakan hairband yang anda suka ... mana tau ada rezeki boleh dipertimbangkan...
# Ummi benarkan gambar hairband untuk digunakan dalam entry anda# jika ada pertanyaan boleh hubungi ummi tentang giveaway ini...Selamat mencuba....

Thursday, February 25, 2010

Tuesday, February 23, 2010

K.E.M.B.A.L.I.

Salam utk para sahabat blogger..

Hari ini hari pertama aku kembali bekerja selepas hmpir 2 mggu bercuti.Semangat kerja masih bersisa walaupun terpaksa berpisah seketika kerana aku dn hubby sama2 bekerja..(besa la weii..pengantin baru...xleh nk renggang.hihihihi)
Perasaan aku selepas mnjadi isteri sukar digambar dgn kata2.Cuma aku terkenang zaman perkenalan aku dn hubby walaupun ade pasang surut akhirnya kami bersatu atas nama cinta yang diberikan oleh -Nya.Aku bersyukur kerana dipertemukan dgn hubby.Hanya aku sahaja yg mengetahui sbab musabab mengapa aku memilih dia walaupun apa awalnya perhubungan kami ada on off.(tutup kisah lama kan..)Aku berjanji pada diriku utk menjadi isteri yg solehah.~amin~

Sekarang ni aku masih ada satu majlis lagi iaitu majlis sambut menantu(kenduri belah hubby blum lg..13.03.2010).Dekat sebulan tu..Xpe la nk buat cmna kita nk kwin,orang pun sama..Asalkan majlis tu brjlan dgn lancar.

Ok la aku nk balik rumah..Jumpa lagi ..tu pun kalau aku rajin update entri..kuang..kuang.kuang.sejak kawin nie..perangai malas terserlah jgk.....huhuhuhuhu..

Saturday, February 20, 2010

++ adiella collection 1st giveaway ++

INI ADALAH STICKY MODE
(Until 20 February 2010)

Cabutan PertamaLace Jewelery Box Heart Shape


Cabutan KeduaFleece Blanket(Jean Perry)Size: 120cm *170cm



Sempena p'bukaan blog ini seraca rasmi nye, adiellacollection (azie) menganjurkan giveaway kepada blogger2. Dua pemenang b'tuah akan ditentukan melalui random.org..

Step 1: Jadi follower adiellacollection -done-

Step 2: Buat satu entry ttg giveaway ini b'serta gambar hadiah giveaway diatas b'tajuk "adiella collection giveaway". -done-

Step 3: Sila link kan blog ini di blog list anda. -done-

Step 4: Sila tinggalkan comment b'serta link anda atau email. -done-


Tarikh tutup "giveaway" ini adalah pada 20 February 2010 (11.59 pm).

Pemenang b'tuah akan diumumkan pada 21 February 2010.

Tuesday, February 9, 2010

Sekitar Majlis Pernikahan 07022010












Dah Selamat..Alhamdullilah..

Salam utk semua.
Hari ni aku terPAKSA kerja.Sebabnya cuti aku tak diluluskan utk 2 minggu.Jadinya,minggu ini aku bekerja utk 2 hari.Hari khamis dh balik ke sana dan bercuti sehingga 22 Feb..Amikk ko...!!
Pada 07022010 selepas waktu Zuhur aku telah bergelar isteri,alhamdulillah majlis pernikahan kami berjalan dgn lancar walaupun aku 'cuti' ketika itu.Jadinya aku duduk di luar masjid.huhuhuhu..sedih tau, serasa semacam je org lalu lalang di masjid..tp aku wat dek je la... syukur la smua dh selamat.
Terima kasih diucapkan kepada housemate aku Syima dan pasangan serta ifa dan kakaknya turut memeriahkan majlis aku.Tak lupa kepada chaq dan at yg sudi jugak datang ke majlis.Cuma along tak dapat hadir kerana ada kematian di rmhnya.(tapi insyaAllah along datang masa kndri nt.
Doakan kebahagian kami berdua..Amin