TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Tuesday, March 30, 2010

Award

The rules are :




1. Thank & link the person that gave you the award

Thanks so much to Yanz

2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.:-


3. Contact said Blogs and let them know they've won the awardOn the way...


4. State 7 things about yourself.
  • asal kedah di sungai lalang
  • pernah belajar di UITM Machang dan UITM Puncak Perdana
  • dh kawin pun..baru je..07-02-2010
  • ada keluarga baru(mertua)..hihihihihi
  • dulu dok kamunting,skrang di batu kurau
  • dulu comel skrang bertmbah comel
  • suka membaca novel dan bahan ilmiah

Tuesday, March 23, 2010

@RENIM'S GIVEWAY

  • JADI FOLLOWER @RENIM'S GIVEAWAY-ok-
  • LETAK BANNER KAT ATAS NI LINKKAN KE GIVEAWAY INI-ok-
  • BUAT ENTRY TENTANG @RENIM'S GIVEAWAY DALAM BLOG ANDA-ok-
  • ADD @RENIM'S GIVEAWAY DALAM BLOG LIST ANDA-ok-
  • NYATAKAN REFERRER ANDA... (ADE GIFT UTK REFFERER) -xde-cuma tgk dlm malaysia giveway
  • SILA TINGGALKAN LINK ANDA PADA EMAIL SAYA (chokkelat26@yahoo.com)
  • RAJIN2KAN LAH KLIK NUFFNANG SAYA.-Insya Allah-
  • TARIKH TUTUP:- 9-03-2010 telah dilanjutkan sehingga 23.03.2010-sempat lagi..

p/s: salam ukhwah buat kamoo

Eh..lupa pulak....


Sebenarnya aku lupa nk bt satu entri..

21 MAC 2008(tarikh kami bercouple)

Skrang dh masuk 2thn pd 21 Mac 2010(xde celebrate ape2 pun.huhuh sabau aje le)
apa2 pun..celebrate tiap2 hari...hehehhehe.. apapun..kita akhirnya disatukan....

abg,ketahui la ..sayang amat bahagia bla bersama mu..Smoga kita bersama smpai ke akhir hayat kita..I LOVE U dear.....muahhh..

Saturday, March 20, 2010

Header Baru


salam utk smua..
ni ha...baru ada header...skrng baru nk belajar buat header nie.tak reti sgt.yg nie je...huhu..sapa2 yg pandai,leh ajar sy?zaman kampus dulu ada blajar pkai adobe photoshop.tp skrang nie mana nk ada komputer tu,dh rosak.ni pun pakai komputer ofis.Ada sapa2 volunteer jd MENTOR sy?Harap2 ada la..Best jgk ek..Yg ni sy buat melalui online.Nama webiste dia ialah www.pixlr.com.KLIK SINI.
nanti nk cuba cantum gambar pulak.
doakan ye kejayaan sy k..hehehehehhe..

Friday, March 19, 2010

Majlis Sambut Menantu-13032010














Alhamdullilah,semuanya sudah selamat.
Hari yang ditunggu telah berlalu.
Majlis sambut menantu belah hubby selamat dilangsung secara sederhana tetapi meriah.
Al-maklum lah kenduri di kampung,tentu meriah.Cuma rombongan dari pihak aku terlambat sedikit dari yang dijadualkan.Bukan apa,di Perak terutamanya di kampung,waktu ketibaan pengantin dalam pukul 12.00 tghari,tetapi di kawasan aku selalunya pukul 1 tghri baru la datang si pengantin.Tapi apa2 pun syukur semuanya dh selamat.
Selepas ini,kehidupan menjadi lebih sempurna.Bukan apa,sebulan selepas itu baru diadakan majlis di sebelah hubby.Terasa berat tanggungjawab sebagai isteri.Terima kasih kpd hubby krn banyak memberikan tunjuk jar dan kasih sayang abg. I love u...
Selepas ini bermula episod kehidupan sebagai iseri.So,jgn nakal2 dan malas2...huhuhuu


Monday, March 15, 2010

Purple Light 1st Giveway

STICKY MODE UNTIL 15 MAC 2010

Berikut adalah syarat untuk join:


-terbuka kepada semua bloggers
-letakkan banner giveaway di sidebar blog anda dan linkkan ke entry ini

-perlu menjadi follower blog Purple Light
-tulis simple entry tentang this giveaway (optional)
-letakkan komen berserta emel dan url blog menandakan anda join this giveaway

-hanya SEORANG (1) pemenang akan dipilih melalui cabutan yg akan dilakukan oleh juri pilihan
-hadiah special menanti anda yg terpilih!!! :)


Giveaway berakhir pada
15hb Mac 2010, jam 10pm

Giveaway From New Zealand

STICKY MODE UNTIL 15 MAC 2010


Syaratnya:

  • Perlulah@wajib menjadi followers blog ini.
  • Letakkan blog ini dalam blog list anda.
  • Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
  • Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).
  • Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
  • Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
  • Tarikh tutup akan diberitahu kelak.
  • Mereka yang bertuah akan menerima ketiga-tiga souvenir di bawah:







p/s: Buat teman baru iaitu
NIDA,selamat hari lahir semoga dilimpahi segala rahmat-Nya dan diberikan rezeki dan kesihatan yg baik utk kamu. Happy birthday!!!
Lawa tul keychain tu..!!!hehehhee

Wednesday, March 10, 2010

Gambar Kahwin 14-02-2010









p/s: untuk kwn2 blogger..tatapi wajahku yg ayu...hehehehhhee....doakan kebahagian kami berdua.Amin...



Friday, March 5, 2010

Sedih Sangat




Salam utk smua..

Aku rasakan hari ini yg benar menyedihkan..

Hmm.....sedih sgt..

Tak tau nak bgtau cmna....

Cuma usaha lagi..

Chaiyok...chaiyok!!!!