TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Saturday, March 28, 2009

KPLI....

Hari ini penuh dengan dugaan.
Hari ini aku terlepas peluang untuk mengambil peperiksaan KPLI.
Smlm ada org bgtau cuma aku xtau hari ini 28 mac 2009..(dok mamai ingt arini 27 mac 2009)
tu pun housemate msg suh check nama kat web..
inilah kenyataan..huhuuuuh

TAHNIAH ! ANDA DIPANGGIL MENDUDUKI UJIAN MTeST!
MAKLUMAT UJIAN MTeST ADALAH SEPERTI BERIKUT :-

NOKP:82111814****
NAMA:SITI NOOR LEELA BINTI HUSAIN
KURSUS:A117B0000P-PENDIDIKAN KHAS MASALAH PEMBELAJARAN
PUSAT UJIAN :A206- SEK MEN KEB TAMAN TASEK
TARIKH UJIAN:28 MARCH 2009
MASA UJIAN:9.00 PAGI

tapi tulah aku check masa kol 10.30pg..jd xde peluang nk pegi amik test tu walaupun aku tau xlepas nye..hehehe.sbb tahun lps pun amik gak..FAIL..melepas jgk.....

sedih gak,hmmm....tp ada pula kawan kata" xyah amik test tu...nnt kena anta kat sabah sarawak.."dah masin mulut dia tu...hmm..ntah le...kebetulan ke atau kenyataan aku masih di sini lg..tp btui2 aku xtau yg ari nie peksa...xpe la mungkin ada kebaikan atau hikmah aku x amik test tu..sapa tau kan?hanya DIA yg tahu.

No comments:

Post a Comment