TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Saturday, October 10, 2009

11/10/09

ehsan dari makcik google------>tempat ni la aku nk celebrate ngn Adam ahad nie...



Dari hari Khamis lg, si Adam tunang aku 2-3 hari nie sibuk bertnya ada apa dgn ahad nie?Aku wat muka dek je..Nk tergelak pun ada.Cam biasa aku buat muka sardin je..seolah2 xtau apa.Padahal semalam lg aku dh beli kek dn hadiah kat dia.Sorang2 g The Store Kamunting.Ade ke tnya cm tu..adeiiii..xmenahan sungguh laki aku nie...wakkakakkaa..Mcm la thn nie je ade birthday dia.sabar aje la..Kalau aku p hari nie.sure dia tau aku nk celebrate.So terpaksa menipu sunat kejap semalam.Ampun ye abang(kalau tak,xde le kejutan utk kamu.Siap aku imagine kan tmpt kami nk celebrate,tentunya di Taman Tasik Taiping.Lawa tau pemandangan kat sini.Selalu gak kami datang utk berdating,tp kena beringat gak..Kawasan tak selamat kalau berdua2an.Siap sebijik kek dan hadiah utk dia.Lain2 aku ingt nk masak,ala picnic la...wahhh....picnic di tghhari buta smabil potong kek...hahahaha...

mmg tahun ini begitu istimewa buat aku dan dia.Tahun 2009 bagi aku cukup bermakna.
tahun ini la aku menyambung kasih yg terputus dgn mengikat tali pertunangan.
tahun pertama utk aku dan dia meraikan ulangtahun dia.
tahun lepas cuma aku wish melalui telefon.dan masa tu aku dn dia dilanda musibah.
Alhamdullilah aku dan dia masih ada jodoh.Mmg kau tercipta utk aku.

2 comments:

  1. Wahhh.. 11/10/09..
    Sama la dengan Jiey..

    ReplyDelete
  2. tu laa...
    beza nya tahun je...
    xtau la bikin dia terkejut atau ell lak terkejut..hehehe....

    ReplyDelete