TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Wednesday, January 12, 2011

He's beautiful

Asalamualaikum..
ye..saya masih di sini lagi.blum cuti lagi dan belum bersalin.

saja nk kongsi sesama  kita.Semenjak tinggal bersama kawan nie,drama korea bermula lagi..heheheehe..best pulak citer nie..tapi rasanya nk abis pun..He's beautiful di 8TV(Isnin-Jumaat-8.30mlm-9.30mlm)Yelah kalau dok ngn hubby mana nk layan citer cmnie..layan citer cinta kami je..hehehe..opsss..

Dah 2-3 citer drama korea aku layan tapi yang best nie yang nie la..He'beautiful.Best tau.Citer lebih kurang cmnie~ada satu kumpulan muzik yang popular di Korea.Pastu ada kemasukan anggota baru.Yang bestnya.ahli baru tu pompuan tapi berlagak jadi lelaki.Kononya nk menyamar jadi abang dia.(depa nie kembar)Mcm2 citer dlam tu buat aku senyum dan rasa tak boring bla berjauhan dgn hubby.Dalam diam si pompuan nie berkenan dan jatuh cinta kat ketua kumpulan A.N JELL..hehehe..serius beb,lawak giler rasa.hehehe..ye la si lelaki nie pun malu nk ngaku dia tu suka jgk dkat si ahli kumpulan baru(namanya Go Mi Nam)sedap tul bla dia panggil nama si pompuan tu)Macam2 perkara berlaku antara mereka hingga tercipta satu perasaan yang amat mendalam.Citer nie dh sampai penghujung.Mebi esk lusa dah abis citer..tguu kesudahan citer nie..


comel je hero nie..rasa kdang2 nmpk lembut tp kdg2 hensem pulak..hehehe

nie la hero heroin


KUMPULAN A.N.JELL

Title: You’re Beautiful

Also known as: You’re Handsome, A.N.JELL

Genre: Romance, comedy


Synopsis

Tae Kyung and On Yu are in search of a new member for their idol group, A.N.JELL. However, Mi Nam suffers an injury at the last moment. So Mi Nyu, his twin sister, is asked to step in for her brother. The rest of the drama follows the behind-the-scenes life of an idol group.



Cast

Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung

Park Shin Hye Go Mi Nam (Male) / Go Mi Nyu (Female)

Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy

Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo


refer this website

No comments:

Post a Comment