TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Saturday, May 19, 2012

Hari minggu di sini juga

Asalammualaikum.
Terasa bosan je minggu nie.mana tak,kami tak kemana2 pun.huhuh..klau kemana pun,takat ke psr basah atau tesco berjalan2..Hmm..lambat lagi nak msk bulan Jun,rasanya bleh balik jumpa abah Adli.Ibu pun dah kurang sgt cuti tahun nie.tu yg agak slow tu bercuti.Minggu depan pun terpaksa bawa Adli ke tempat kerja,pengasuh nak bercuti 2hari.Hmm..ingtkan nak balik tapi tulah dah tenat tengok cuti pun tak banyak.Bulan julai nie baru topup balik cuti ibu nie..Sabar wahai Adli..kita dok di sini lagi..Hmmm....



2 comments:

  1. sabar yer ibu & adli...cabaran PJJ

    sesungguhnya berat mata memandang...berat lagi bahu yg memikul

    ReplyDelete
  2. Jom join giveaway saya dan partner2 :DDD

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/05/birthday-giveaway-with-partner.html


    dua tajuk yg sama tapi berbeza :D

    ReplyDelete