TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Saturday, July 14, 2012

Kembar 3

Asalamualaikum

2 3 menjak ni saya suka baca blog yang mana mempunyai anak lebih dari sorang.Ye lah dalam perut si ibu ada lebih dari seorang anak,2  ata u 3 atau lebih lagi.

Best kan dapat sekaligus.!! Ye lah bila baca blog ibu yg mempunyai kembar  ni, best bila masa makan,masa pkai baju ..semua sama aje..tapi yang tak best lak..tang sakit le..sekali seorang anak sakit..abis lain2 kembar pun ikut sama.

Pengalaman saya cuma menjaga anak seorang saja.Tak leh nak bayangkan kalau tetiba mendapat anak kembar,serentak..semua itu kuasa Allah kan.Dia yang merancang semua ini.

Tapi saya respect la kepada ibu2 yang mempunyai kembar 2 org 3 orang atau lebih..sebab korang btl2 supermum terbaik.Tak sanggup lak tengok time kesusahan si ibu menjaga kembar..lebih2 lagi masa mereka tak sihat.


Ni antara blog ibu kembar yang selalu saya baca.
Mama Kembar tiga


saya tabik spring.................

2 comments:

  1. ex big boss tmpt zana keje ni bersalin anak kembar 5.. mmg teruja dengar cerita kisah dia mmbesarkan anak2.. kadang2 tu sampai terfikir, macam mana dia nak handle 5 orang anak dlm 1 masa?? mmg tabik spring jugak la!

    ReplyDelete
  2. btul la zana..sy anak sorng pun kdg2 merungut..nie kan anak membesar serentak...mmg tabik spring btul..hehehe.

    ReplyDelete