TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Wednesday, October 31, 2012

Penghujung Oktober 2012

Asalammualaikum.

Lama tak coret2 dalam blog nie.Bukan apa,sibuk keja gamaknya.hehehe.
Raya korban pun dh abis dah...terbaik la raya nie..hehehe.bukan apa..raya haji pun balik Kedah..(sempoi la hubby i,tq dear sanggup beraya sekali lagi di Kedah)

Tahun nie mak amik satu bahagian,buat korban.Terdetik diri ini nak buat sama.biarlah satu bahagian dari tak buat lagi korban kan..hmm..Insya Allah tahun depan nak daftar nama gak.

Raya haji nie kali nie meriah .sebab beraya rumah makhehehe.tapi saya rasa best sebab dapat makan daging segar(terbaik dari ladang).Ditambah lemak2,tulang2...perghhh.....meleleh la beb.Makan yang ni mau pening2.Wat sup tulang je..abang,adik,anak sedara layan je..Cuma my hubby je takmakan..hmmmm..biarlah...

Adli pun sekarang semakin aktif untuk bercakap.Umur pun nak masuk 2tahun.kira dalam 1tahun 9bulan.Lasak pun lasak,degil pun sama.hahaha..cam maknye le...Adli dah pandai sebut'baby'..tengok plastik pampers..sebut 'baby'.so sweet..(Adli nak adik ke?hehehe..tunggu dlu..bagi puas2 layan baby ni dulu..

Selain perkataan 'baby',ada gak dia sebut,keta=kereta..loweee=lori..takut,jatuh,sayang.Selalu sangat sebut'abah'.Gelaran ma' je lekat kat mulut Adli,sebolehnya dia xnak sebut...tapi yang heran bila pengasuh kata mana ibu,boleh pulak sebut ibu..adeii anak ibu..tak pe sebut 'ma..ok gak dari xde bunyi kan..

tu je nak coret.jumpa lagi..daa..


No comments:

Post a Comment