TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Tuesday, November 6, 2012

Adli 21bulan


Asalammualaikum.

Ha...harinie ada gambar Adli ,sedang menyibuk untuk mewarna..tapi takreti ..gaya yg lebih.hehehe..

Meh kita tengok perkembangan Adli pada usia 1tahun 9bulan=21bulan.


  • makin hensem dan makin besaq..akai lagggi banyak.
  • patah kata boleh sebut dan ikut.Contoh,'baby','cukup','hujan','wan','tok',paksu,acu,acik dll..
  • ada 2mood bila bangun;1mood;ceria..siap tegur..sembang..kalau mood 1 lagi..adeii...asik nangis sudah..sampai ibu pun tak tau nak pujuk apa,dukung...tunjuk2 barang baru ok.
  • makan?xde masalah..makan aje anakku..hehehe
  • main??ok ajee..klau bawa ke library,seronok tengok abang2,kakak dok main dalam library.ikut je depa p mana..
  • suka gigit ibu..depan muka,kaki,tangan,smua nak gigitt...
  • paling syadu..:( tengok Adli excited tengok orang laki;pakcik ke,tokwan sapa ke?xkira dia suruh dukung..ksian sayang ketandusan kasih syg abah..takpe la nanti kita balik tengok abah ye....
  • main bola 
  • main kereta dan moto..itu kan permainan boy..hehehe...
  • bila sebut baby,sampai plastik pamper suh bagi kat dia..siap cium lg..heheheh...adli nak adik ke??larat nak jaga 2-2..ibu kena pk panjang dlu...hehehe
tak lama je Adli nak masuk 2tahun.Insya Allah tahun depan ibu nak wat majlis  sikit untuk Adli,leh la tempah kek..best..best..

jumpa lagi.


No comments:

Post a Comment