TENTANG DIRI

Amalan Sedekah>>>>>>Click !!!!!!

Klik2 la DIk Non..

Khamis, 31 Januari 2013

31-1-13

Asalamualaikum.

Hari ini penghujung Januari untuk tahun 2013.Esok dah masuk bulan Februari.Bulan penuh kecintaan dan kenangan.Bukan Hari Valentine ye....tapi 2tarikh dalam bulan Februari yang penuh bermakna.

04-02-2011---->hari lahir M.Adli Amsyar
07-0202010---->ulangtahun perkahwinan kami.

Kejap masa berlalu pergi.Adli pun nak masuk 2tahun.Makin seronok melihat telatahnya.Mulut makin riuh,bercakap itu ini,inginkan perhatian..Biasala budak nak membesar.

Kalau tak de aral melintang,.hari lahir Adli akan diadakan majlis bacaan Yaasin di rumah opahnya.Sekarang nie ibu sibuk untuk membuat persiapan.Kek belum nampak bayang lagi..Ibu ingat nak wat kek coklat kukus aje....tapi resipi pun entah ke mana.

Untuk 3minggu berturut2 kami balik ke rumah opah.Tak abis letih minggu ni balik lagi dan minggu depan(CNY di Kedah).Lepas nie xde la nak balik tiap2 minggu.penat tengok dompet ibu..huhuhuhu.

p/s: ibu suka tengok tarikh hari nie...tarikh xjadi nak bersalinkan Adli..Adli kuar lewat 4hari...betui2 masak ranum..hihihii


1 ulasan:

  1. Happy birthday adli. Semoga jadi anak yang soleh & kebanggaan keluarga yer...happy anniversary buat lela & husband. Semoga mahligai yang dibina kekal selamanya.....

    BalasPadam